Update maart 2021

Pedicure Marina is open. Pedicure Marina volgt de maatregelen van de RIVM.


 

Update 15 december

Pedicure Marina blijft open. Pedicure Marina voert alleen medisch noodzakelijke zorg uit. Hiervoor zal Pedicure Marina een triage uitvoeren. Cosmetische behandelingen worden niet uitgevoerd. Meer informatie vindt u op de website van Provoet: https://www.provoet.nl/actueel/de-nieuwe-lockdown


 1 november

Pedicure Marina verplicht de cliënten om een mondkapje te dragen. Dit vanwege de gezondheid van Pedicure Marina en haar cliënten.

Mag dit?          Ja, dit mag. Hieronder vind u een link naar rijksoverheid.nl waar het beschreven staat.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes/contactberoepen


Update 1 oktober 

Het Medisch Spectrum Gouda is een openbare ruimte, hetzelfde geldt voor de ruimte van Pedicure Marina. U wordt verzocht om een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes en bij Pedicure Marina


Update 13 augustus

 Terug van Vakantie en uw afspraak met Pedicure Marina

Als U terug bent gekomen waar op dat moment code oranje geldt kan uw afspraak bij Pedicure Marina doorgaan nadat u twee weken (thuis) quarantaine hebt volbracht en geen klachten vertoont.

De 14 dagen quarantaine gaat in vanaf uw terugkomst In Nederland. 

Code oranje kan optreden terwijl u in uw vakantiegebied bent waar het eerst code geel was. Hierbij gelden dezelfde afspraken als bij een al langer bestaand code oranje gebied.


Vanaf 11 mei is Pedicure Marina weer volledig open.

Voor U als cliënt betekent het volgende:

 

Kom niet te vroeg zodat u zo kort mogelijk in de wachtkamer hoeft plaats te nemen. De wachtkamer bij Pedicure Marina is aangepast.

Kom op tijd zodat de afspraak niet uitloopt. De volgende cliënt kan dan ook op tijd naar binnen

U wordt gevraagd of u klachten heeft

Pedicure Marina werkt volgens strikte hygiënische maatregelen:

  • mondkapjes, handschoenen, schorten
  • meer tijd tussen cliënten ivm schoonmaken, desinfecteren

 

 

Prijsverhoging: Door toenemende vraag in de wereld naar disposable materialen en het steeds schaarser worden van deze artikelen zijn veel van deze artikelen tot wel 10x duurder geworden. Hierdoor is Pedicure Marina genoodzaakt om een prijsverhoging door te voeren.

 

Pedicure Marina werkt volgens strikte hygiëne maatregelen. 

 

Vragen en Antwoorden:

  • Indien er een cliënt voor U is geweest met hoest en/of nies klachten, raak ik dan ook besmet?

      Nee; Pedicure Marina werkt volgens strikte hygiëne maatregelen zoals voorgeschreven. Ook het materiaal wordt na iedere behandeling gedesinfecteerd. 

  


AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

 

Pedicure Marina streeft ernaar om de persoonlijke gegevens van alle cliënten te beschermen. Transparantie op het gebied van persoonlijke gegevens is erg belangrijk voor ons. Daarom werken we ons privacy beleid bij zodat je beter kunt inzien:
·         Welke gegevens wij over je verzamelen
·         Waarom we ze verzamelen
·         Hoe we je gegevens bewaren en gebruiken
·         Wanneer en met wie we ze delen
Voor meer informatie betreffende de wet algemene vordering gegevensbescherming (AVG) verwijzen we naar je website van AVG.
Pedicure Marina bewaart de gegevens van cliënten in een daarvoor bestemde map. In het elektronisch patiënten dossier (Podofile) staan alle gegevens achter een wachtwoord. 
Voor cliënten, waarvoor Pedicure Marina rechtstreeks declareert bij de verzekering wordt een beveiligde verbinding gebruikt (Vecozo).
 
Pedicure Marina geeft de cliënten gegevens nooit aan derden zonder toestemming van de cliënt zelf.

2017

Pedicure Marina heeft op 8 januari 2017 haar diploma Medisch Pedicure Sport behaald. Op dit moment zijn er 29 Medisch Pedicures Sport in Nederland geregistreerd in Nederland. In het tabblad Sportpedicure vindt u meer informatie

 

Ambulante cliënten

Pedicure Marina neemt in principe geen ambulante cliënten aan.


Afspraken

Pedicure Marina streeft ernaar om met afspraken de wensen van de cliënt te honoreren. Desondanks kan het gebeuren dat er niet aan wens voldaan kan worden van de cliënt. De agenda wordt zo efficiënt mogelijk gevuld. Dit gaat via de lean-six sigma methode.